Bouwbedrijf

Let bij de keuze van uw bouwbedrijf er altijd op dat het bouwbedrijf vakkundig is, natuurlijk kunt u dat wanneer u geen kennis heeft van bouwen moeilijk aan de buitenkant zien en tevens is het in tijden van de financiƫle crisis moeilijk te zien hoe het bouwbedrijf van uw keuze er financieel voor staat, kies daarom altijd voor een bouwbedrijf met BouwGarant, Bouwbedrijven met een bouwgarantie bieden u o.a.:

 1. Juiste diploma’s en verzekeringen
  Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.
 2. Aantoonbare ervaring in de bouw
  BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.
 3. Duidelijke afspraken
  De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.
 4. Kwaliteitscontroles van uw bouwproject
  Alle BouwGarant- aannemers worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.
 5. Verbouwgarantie
  U kunt kiezen voor extra zekerheid door de Verbouwgarantie af te sluiten. Let wel op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie.
 6. Geschillencommissie
  Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En komt u er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant? Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.