Aanbouw plaatsen

Een aanbouw bij een bestaande woning is in ieder geval een aangrijpend project. Het kan de waarde van je huis belangrijk verhogen maar het is verstandig om eerst goed te informeren naar de mogelijkheden, prijzen en vooral meerdere offertes aan te vragen. Informeer goed naar het verleden van de aannemer en vraag gerust naar referenties en bel die vooral na om te ontdekken of die goedkoopste offerte niet leidt tot verbouwdrama’s.

Aan welke kant?

Een aanbouw kan aan de zijkant van een huis plaats vinden, maar ook aan de voorkant of aan de achterkant. Je kunt denken aan een nieuwe garage of je wilt misschien wel een serre zodat je wat meer buiten kunt zitten. Als het over de aanbouw gaat is het belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden zijn, maar ook dat je weet wat je wilt bereiken. Als je namelijk meer ruimt wilt in de woonkamer dan kun je deze misschien ook uit gaan bouwen.

De aanbouw plaatsen kun je zelf doen, maar je kunt ook samen gaan werken met een bedrijf. Maak dan samen een offerte, een goed plan van aanpak en zorg dat de taken goed verdeeld zijn zodat je elkaar niet in de weg loopt.

Vraag hieronder vrijblijvend meerdere offertes aan van aannemers die je kunnen helpen een aanbouw bij jou thuis te realiseren.

Zie ook: aanbouw