Tuingaashekwerk

Het is goed om alle mogelijkheden te bekijken van hekwerk voor je tuin. Je kunt onder andere kiezen voor tuingaas hekwerk. Het is een perfecte manier om kippen binnen te houden en ook kleinvee en konijnen. Daarnaast is het ideaal om dassen buiten de deur te houden en ander ongedierte. Je kunt het tuingaas hekwerk ook gebruik voor een voliere of schapen. Het is op verschillende manieren in te zetten om je tuin te beschermen tegen dieren of om juist dieren binnen te houden.

Ongedierte buiten de deur houden?

Als je ook ratten en muizen buiten de deur wilt houden dan is het goed om een tuingaas hekwerk te kiezen wat een meter hoog is en vakjes van 5 millimeter doorsnede. Er zijn volop mogelijkheden om zo minder last te krijgen van ratten en van muizen.

Een extra beveiliging: de overklimbeveiliging

Wil je er ook zeker van zijn, dat anderen niet gemakkelijk over het gaashekwerk kunnen klimmen? Dan is het slim om puntdraden op het hekwerk te laten spannen. Het puntdraad heeft een afschrikkende werking en is zeer geschikt voor bedrijventerreinen (bijvoorbeeld ook dranghekken en bouwhekken).

Wat kost het gaashekwerk?

Het gaashekwerk is in verschillende prijsklassen beschikbaar? En wat kost de montage van het tuingaas? Door meerdere offertes op te vragen is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de kosten en de mogelijkheden om te kiezen voor een goed tuingaas hekwerk. Het is heerlijk om meerdere offertes op te vragen en om zo een goed beeld van de kosten te krijgen.

Dierengaas hekwerk (voor kippen, schapen, volière, dassen, vossen)

Een hekwerk wordt vaak voor vele verschillende toepassingen gebruikt. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Zo kun je een dierengaas hekwerk gebruiken voor kippen, dassen, vossen, volières, muizen, ratten en zelfs voor schapen. Er zijn volop mogelijkheden om met het dierengaas dieren juist binnen te houden of buiten de tuin. Het is mooi om de verschillende mogelijkheden te bekijken om te zien hoe een dierengaas hekwerk ook jou kan helpen.

De verschillende dierengaas soorten!

Er zijn verschillende soorten gaas welke voor de verschillende dieren gebruikt worden. Het gaat hier om verschillende soorten gaas, zoals:

 • kleinvee gaas
 • kippengaas
 • dassengaas
 • schapengaas
 • volière gaas
 • konijnengaas

Het kippengaas is hierbij het goedkoopste en het dassengaas is het duurste. Het gaas wordt aan de grond geplaatst, zodat de dieren er niet onderdoor kunnen gaan. Het is mooi om de mogelijkheden van dit gaas te ontdekken.

Er is ook ongediertegaas

Het ongediertegaas zorgt er voor om muizen en ratten buiten de woning en buien de tuin te houden. Het kan eenvoudig door ongediertegaas rondom de tuin, de garage of de woning te plaatsen. Het gaashekwerk is vaak een meter hoog.

Een goede prijs voor het dierengaas hekwerk!

Er zijn verschillende mogelijkheden en opties wanneer je voor dierengaas hekwerk gaat kiezen. Het hekwerk zal je veel plezier brengen. Het is natuurlijk goed om te weten wat de kosten zijn. Hiervoor kun je echter heel gemakkelijk meerdere offertes opvragen. Door meerdere offertes op te vragen krijg je een goed beeld van de prijzen van het dierengaas hekwerk en ook van de kwaliteit welke je mag verwachten. De combinatie hiervan zorgt voor de mogelijkheid om een goede oplossing te krijgen voor een perfect hekwerk.

Soorten

Het plaatsen van een hekwerk is een project op zich. Het is geen eenvoudige klus en er gaat heel wat tijd in zitten. Maar geen zorgen, er zijn tal van bedrijven waaraan je het plaatsen van een hekwerk kunt uitbesteden.

Welke soorten hekwerken zijn er eigenlijk?

Er zijn heel veel soorten hekwerken. En allemaal hebben ze hun eigen uitstraling. Je kunt kiezen voor strak, romantisch, maar ook voor robuust of zelfs elegant. Naast de meeste bekende hekwerken zoals sier-, gaas- en spijlenhekwerken zijn de overige hekwerken op te delen in de volgende categorieën:

 • Dubbelstaafmat hekwerk
 • IJzeren hekwerk
 • Balkonhekwerk
 • Kunststof hekwerk
 • Houten hekwerk

De onderste vier hekwerken zijn niet zo geschikt voor zakelijke doeleinden. Deze komen meer tot hun recht in de privé sector. Het staafmathekwerk is wel geschikt voor zakelijke doeleinden. Het is elegant en van een stevige kwaliteit en niet zo enorm duur in de aanschaf.

Advies nodig bij het kiezen?

Je kunt zelf op onderzoek uit gaan naar een geschikt hekwerk, maar het is raadzaam om je goed te laten adviseren. Neem daarom een specialist in de arm. Een gespecialiseerd bedrijf kan je alle informatie verstrekken die je nodig hebt bij het maken van de juiste keuze. Besluit je het hekwerk door een gespecialiseerd bedrijf te laten plaatsen dan weet je zeker dat het werk op een vakkundige manier wordt uitgevoerd. Deze bedrijven leveren producten van de hoogste kwaliteit en dragen meestal een keurmerk. Daarnaast mag je er van uitgaan dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Prijzen gaashekwerk

Gaashekwerk is een van de goedkopere soorten hekwerk. Het is een gaassegment waarbij je kunt kiezen uit verschillende soorten gaas. Hierbij horen ook verschillende prijzen. In dit artikel bespreken we graag de prijzen gaashekwerk met je. Hieronder zullen we de prijzen gaashekwerk in een overzicht en in een voorbeeld weergeven.

Wat zijn de prijzen gaashekwerk?

De kosten van het gaashekwerk hangen vooral af van de bewerking en ook van het soort gaas. Er is bijvoorbeeld harmonicagaas en ook kippengaas. Hieronder zie je wat de verschillende prijzen zijn. Het gaashekwerk wordt op rollen van 25 meter lang en een meter hoog verkocht. Hieronder zijn dan ook de prijzen per 25 meter weergegeven.

De prijzen van tuingaas is 25 euro tot 80 euro per rol. Van harmonicagaas is het 40 euro tot 155 euro. Je hebt ook palen en buizen nodig. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt ook kiezen voor kippen gaas (25 euro tot 35 euro per rol), schapen gaas (35 euro tot 95 euro per rol), volière gaas (65 euro tot 100 euro per rol) of dassen en nertsen gaas (65 euro tot 125 euro per rol). Een paal kun je trouwens rond de 4 euro tot 10 euro kopen. Naast deze kosten komen er ook nog kosten bij voor het monteren van het gaaswerk.

Een offerte op maat

Om een goed beeld te krijgen van de kosten is het slim om een offerte op maat op te vragen. Informeer naar de mogelijkheden en kijk hoe ook jij hier een goede deal kunt krijgen bij een goed bedrijf. Een bedrijf wat kwaliteit kan leveren en een goede prijs is natuurlijk de beste combinatie.